“Gjesti i biznesmenit sjellë buzëqeshjen e kryetarit”, dy personalitete që japin shpresë për Malësinë e Tetovës

Lajme Maqedoni

Kryetari I komunës së Tetovës Bilall Kasami dhe biznesmeni I njohur Lazim Destani, kanë marrë pjesë në manifestimin e organizuar, “Votra jonë na bashkon”, që organizohet në fshatin e malësisë së Tetovës në Veshallë.

“Kënaqësi që sot isha i pranishëm në Veshallë të malësisë së Tetovës, në manifestimin “Votra jonë na bashkon” një manifestim që shpalosi vlerat kulturore dhe tradicionale të malësisë së Tetovës. Veshalla gjithmonë ka ruajtur traditat dhe zakonet shqiptare dhe këtë rrugëtim ata vazhdojnë ta ruajnë dhe ta kultivojnë edhe më shumë. Ky manifestim tashmë po promovon edhe turizmin malor sepse shumë turistë kanë nisur ti bashkohen Votrës.Komuna e Tetovës është e përkushtuar që të ngjall këto vendbanime dhe ndihma jonë nuk do të mungojë”, shkruan Bilall Kasami..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *