Alternativa: Dorëheqja e BDI-së, tregonë se nuk ka shumicë parlamentare për ndryshimet kushtetuese

Lajme Maqedoni

Sipas partisë Altermnativa, deklarimet e sotme nga Ameti dëshmon për disa gjëra.

Deklarata e plotë nga Alternativa:

E para, se shumica parlamentare është shumë larg nga 2/3 e shumicës për ndryshimet e dëshiruara kushtetuese. E dyta, Ahmeti, Grubi dhe klanet e tyre dëshmuan se janë në panik për atë që pason. E treta, pas një skenari të PR-it të heroizmit të rrejshëm, tashmë të parë, sikurse “Pse jo”, përsëri po tentojnë që ta defokusojnë opinionin nga njollat e tyre korruptive dhe politike.

AlternAtiva porosit: zhytuni në baltën tuaj edhe pak, sepse pas zgjedhjeve parlamentare, kurdo që të ndodhin ato, do të jepni llogari para organeve gjyqësore për të gjitha padrejtësitë e bëra ndaj popullit shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *