Vendimi i LSDM-së dhe BDI-së, për kompleksin spitalorë do ti kushtojë qytetarëve 20 milion euro dëm

Lajme Maqedoni

Kompania italiane e cila duheshe ta ndërtojë kompleksin spitalorë kërkonë që ti paguhet më shumë para për shkak të ndërprerrjes së kontratës.

Në vend 8 milion euro, Maqedonia do të duhet që të paguajë 20 milion euro penale për ndërprerrjen e kontratës për ndërtimin e kompleksit spitalorë.

“Në fillim ishte 8 milion, tash ka arritur në 20 milion euro. Nuk duam që të rritet, doam që të mbrohemi si është më mirë”, ka deklaruar ministry për shëndetësi Fatmir Mexhiti.
Papërgjegjësia e institucioneve të shtetit do ti kushtojë qytetarëve më shumë para. Mexhi ka pranua se askush në ministrinë që udheheqë, nuk është përgjigjur në kohë komunikimit elektronik në procesin “Arbitrazhi”.
Mexhiti tha për këtë çështje kanë zgjedhur që të angazhojnë kompani amerikane avokatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *