Mickoski kryeson si politikan më i besuar, BESA, gjithnjë e më lartë në anketa

Lajme Maqedoni

VMRO-DPMNE është me 19.5%, kundrejtë 13.6% që ka LSDM-ja, në anketën më të re të realizuar nga BRIMA – Gallup të bërë në periudhën nga 1 deri në 21 korrik.

BDI është në vendin e tretë m 5.9%, ndërsa Lëvizja BESA me 4.8%.

Partia e tretë politike në kampin maqedonas është Levica me rejting 2.5 %.

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski është politikani me rejting më të lartë, 7.5%, besueshmëri.
Kryeministri acktual, Kovacevski, me rejting4.5% dhe është në vendin e pestë.

Para kovacevskit është Ali Ahmeti (5.1%), Stevo Pendarovski me (4.7%) dhe Nikolla Gruevski (4.6%)
Bilall Kasami ka rejting prej (3.9 %).

70% e qytetarëve të anketuar mendojnë se shteti ecën në drejtim të gabuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *