(FOTO) Konfiskohen 98 mijë euro nga një udhëtarë i linjës Gostivarë – Istanbull

Lajme Maqedoni

Inspektor të ekipeve mobile të Drejtorisë së doganave në vendkalimin kufitarë Bogorodica, kanë konfiskuar 98 euro nga një qytetarë të Maqedonisë, I cili ka tendtuar që n mënyrë ilegale ti nxjerrë jashtë shtetit.

Gjataë 26.07.2023 rreth orës 21 në dalje të shtetit është paraqitur aautobusi me targa të shtetit turk I cili ka udhëtuar në linjën e rregullt Gostivarë Istanmbull. Pas kontrollit të autobusit dhe udhëtarëve në një cantë personale të një udhëtari, inspektorët kufitarë gjetën katër paketime të pa lajmëruara me qese të zezë, ku kishte gjithësejtë 100.000 euro.

Dy mijë euro I janë kthyer qytetarit, në përputhje me të drejtën e posedimit të parave sipas ligjit gjatë kalimit të kufirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *