Hotelet shprazin ujin fekal në Liqenin e Ohrit

Lajme Maqedoni

Nga të gjithë hotelet në vendbanimet turistike nga Struga deri në Radozhda vetëm tre hotele janë të kycur në sistemin e kolektorit, të therët funksionojnë me jama septike ose me derdhjen eujërave fekal në liqenin e Ohrit.

“Po sistemi jonë I kolektorëve fillon nga Elen Kamen deri në Radozhda ku është auto – kampi Livadishtë që ka stacionin e vetë të filtrimit. Fatkeqësisht, objektet tjera kamë gropa septike dhe ato I shfrytëzojnë për ujërat fekal:, thotë Vlladimir Aleksioski – drejtorë I sietemit të kolektorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *