Një pjesë e Çairit dhe Butelit pa ujë

Lajme Maqedoni

Për shkak të një defekti në rrugën “Kemal Sejfulla” pa numër, sot ndërprerje të furnizimit me ujë kanë shfrytëzuesit e lagjes Butel 2, Poliklinika “Çair” dhe Shkolla ekonomike “Arseni Jovkov”.

Siç informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup, furnizimi me ujë është ndërprerë prej orës 8:30 deri në sanimin e defektit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *