Gjimnazit i ndërpritet rryma, Bekteshi akuzon Komunën e Tetovës për dëmin

Lajme Maqedoni

Ministri i Arsimit Jeton Shaqiri ne rrjetin social facebook ka shkruar se vendimi per ti marre kompetencat kryetarit te Tetoves, Bilall Kasami per gjimnazin e Tetovës është i nevojshëm. Mes tjerash ai shkruan: Nuk do të jеm modest! Shumë i duhur paska qenë aktvendimi të cilin e solla para disa ditëve për t’ia marrë ingerencat Komunës së Tetovës mbi SHMK „KIRIL PEJÇINOVIQ“.
Sot shkollës iu ndërpre furnizimi me energji elektrike rezultat i mospagesës së faturave ndaj kompanisë përgjegjëse. Kjo vetëm po e vulos dëmin që Komuna e Tetovës ia ka bërë kësaj shkolle.
Përndryshe, këtë çështje do ta shqyrtojmë edhe në Qeveri dhe do t’i dalim zot zgjidhjes së problemeve që i ka shkaktuar kryetari i Komunës së Tetovë Bilall Kasami Shkollës së Mesme Komunale Kiril Pejçinoviq.
Në gjithë këtë katrahurë nga kreu i Komunës së Tetovë, është fat që nxënësit janë në pushime verore dhe nuk duhet të humbin nga procesi edukativo-mësimor. Ministria e Аrsimit dhe Shkencës, dhe unë personalisht deri sa e mbaj këtë detyrë nuk do të lejoj që të keqpërdoren shkollat, nga i cili keqpërdorim më së shumti e pësojnë nxënësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *