Copëza fraksionesh, tani Brenda BESËS, Arianit Hoxha mbledh bashkë mendimtarët

Lajme Maqedoni

Pas distancimit nga fronti opozitarë, Arianit Hoxha ka mbledhur në një takim bashkëmendimtarë të tjerë që I kundërvihen angazhimeve të fundit të liderit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasamit, pas sugjestimeve për një front informal opozitarë.

“Koordinim me bashkë mendimtarët. Vazhdojmë bashkë me sfidat dhe rrugën e re”, shkruan Arianit Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *