Moti edhe sot nxehtë, nga e enjta pritet freskim

Lajme Maqedoni

Deri të mërkurën moti do të jetë shumë i nxehtë me temperatura të larta të mëngjesit dhe të ditës, si dhe indeks UV shumë të lartë. Më nxehtë do të jetë nesër dhe të mërkurën, kur do të fryjë erë e përforcuar jugperëndimore.Ndryshim të dukshëm do të ketë të enjten, kur era do të ndryshojë drejtimin në veriore., ndërsa temperatura e ditës do të ulet për dhjetëra gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *