(FOTO) Turistët kërkojnë rrugë evakuimi, cdo mënyrë për të ikur nga Greqia është një shpëtim

Bota Lajme

Të rrethuar nga zjarret dhe nga i nxehti ekstrem, turistët po alrgohen masovisht nga Greqia.

Nga ishulli Rodos, mbi 20 mijë turistë, presin cdo ditë radhën për tu larguar, Fluksi i madh ka krijuar edhe radhë pritjesh nëpër aeroporte.

Sado që të jenë rradhët, largimi nag vapa ekstreme dhe zjarret konsiderohet një shpëtim.

Pran aeroporteve kudo shihen radhë të gjata turistësh që dëshirojnë të largohen.

Ka të tillë që për shkak të fluksit të madh dhe vonesave ndihen më të sigurt të flejnë në aeroporte se san ë hotelet që kishin rezervuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *