(FOTO) T’i mirëpresim ashtu si na ka hije, Bilall Kasami, në mësin e Kurbetcarëve në Komunën e Tearcës

Lajme Maqedoni

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, ka qëndruar mbrëmë në Tearcë, ku është takuar me kurbetcarët e këtij rajoni.

Një qëndrim nderimi dhe reflektimi për mënuyrën e krijimit të mundësive për bashkëpunim dhe këmbim të ideve.

Kurbetcarët gjithmonë janë konsideruar si infuzioni I ekonomisë tonë, dhe ky takim konsiderohet si një detyrim që kemi për të respektuar ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *