Të sëmurit me diabet kërkojnë siguri për trajtimin e tyre

Lajme Maqedoni

Lidhja e organizatave të të sëmurëve me diabet, ka protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë me kërkesën për të drejtat themelore për terapi dhe ndihmëse për diabetikët si dhe plotësimin e premtimeve nga minsitri Fatmir Mexhiti

Edhe pse në takimin e sotëm me ministrin ata arritën marrëveshje për furnizimin me lente, në protëstë ata shtruan edhe kërkesa tjera që janë të nevojshme për ta, sic janë ndryshimi I metodës për përfitimin e lenteve dhe aparateve, ndryshimin e ligjit për furnizime publike dhe të mos nvaren nga afate dhe individ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *