Kasamin në Tetovë promovon rrugën me gjatësi 1 km

Lajme Maqedoni

Kryetari i Komunes se Tetovës, sot lëshoi ne qarkullim rrugen me gjatesi prej 1 km, dhe siperfgaqe prej 9 mije meter katror. Kjo rruge vite me radhe ka qene ne gjendje te keqe dhe fale punes dhe perkushtimit te Kasamit u arrit qe rruga te shtrohet me asfalt dhe instalimin e rrjetit te kanalizimit., Rruga ne fjale lidh dy lagjet me me shume banore ne Tetov dhe tani qarkullimi ështe lehtesuar dukshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *