Në pikun e sezonit turistik, keqpërdorimi i ujit, Struga me kufizime për ujin e pijshëm

Lajme Maqedoni

Ndërmarrja Publike “Ujësjesllësi dhe Kanalizmet”, do të vendos kufizime me uji të pijshëm në teritorin e Komunës së Strugës nga ora 1 pas mesnate deri në orën 6 të mëngjesit.

Këtë vendim drejtori I ndërmarrjes, Dashmir Nasufi, është marrë për shkak të keqpërdorimit të ujit në orët e vona për këtë shkak kufizimet do të jenë gjatë natës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *