Moti I keq, shi erë dhe breshër, gjendje e jashtëzakonshme në Novi Sad

Lajme Maqedoni

Shtabi i qytetit për situatat e jashtëzakonshme në Novi Sad ka shpallur sot gjendjen e jashtëzakinshme  në teritorin e kryeqytetit, për shkak të pasojave të motit të keq me shi erë, dhe breshër.

“Për shkak se pasojat e motit të keq nuk mundeshuin të konstatohen gjatë orëve të natës dhe duke parë se pasojat janë të mëdha, sot është sjellë gjendja e jashtëzakonshme. Në teren kanë dalë ekipe me mjetet e nevojshme për të sanuar dëmin që shkaktoi moti I keq”, thuhet në komunikatën e Kabinetit komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *