Shërbimi urgjent mjekësor dje dhe sot ka shënuar një numër të shtuar intervenimesh

Lajme Maqedoni

Rritet numri i intervenimeve të Ndihmës së shpejtë në Shkup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *