Prej sot ndalohet lëvizja në pyje, ndalesa nuk vlen për Vodno

Lajme Maqedoni

Qeveria në mbledhjen e djeshme të 173-të i angazhoi administruesit me pyje shtetërore, sipas Ligjit për Pyjet, që të shpallin ndalesë për lëvizje në pyje. Ndalesa do të vlejë prej sot.

Siç informon shërbimi për informim i Qeverisë, ndalesa vlen edhe për lëvizje në rajonet kombëtare të mbrojtura Jasen, Mavrovë, Kodër të Diellit dhe Pelister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *