Trençevska: Qeveria do të rishqyrtojë vendimin për bashkimin e dy koncesioneve për minierën Ilovica-Shtuka

Lajme Maqedoni

Qeveria do të rishqyrtojë vendimin për bashkimin e dy koncesioneve për minierën Ilovica-Shtuka dhe do të kërkojë informata shtesë nga ministria kompetente, ndërsa qëndrimi i LSDM-së për hapjen e minierës në Ilovica është i njëjtë me qëndrimin e qytetarëve të rajonit të Strumicës, tha ministrja Jovanka Trençevska në konferencën e sotme për media që u mbajt para objektit të OK-së të LSDM-së në Strumicë dhe para protestës që u mbajt kundër hapjes së minierës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *