Tabanoc mëngjesin e sotëm ka frekuencë të shtuar të automjeteve, pritet deri 30 min

Lajme Maqedoni

Në vendkalimin kufitar Tabanoc mëngjesin e sotëm ka frekuencë të shtuar të automjeteve dhe pritja për hyrje në vend është rreth 30 minuta. Lidhja Auto Moto e Maqedonisë njoftoi se në pikat e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa më të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *