Përfundoi inspektimi për zjarrin në Gjykatën e Kumanovës, ekspertizat do t’i tregojnë arsyet e zjarrit

Lajme Maqedoni

Prokuroria nga Shkupi është duke punuar në rastin e djegies së bodrumit të Gjykatës së Kumanovës. Sot në mëngjes ka filluar hetimi, të cilin e kryen një prokuror nga Shkupi, si dhe një ekip hetimor nga SPB Kumanovë së bashku me teknikën kriminalistike nga Shkupi, një elektroinxhinier i kualifikuar dhe një inspektor për zjarre. Në inspektim kanë marrë pjesë kryesuesi i Prokurorisë së Kumanovës si dhe prokurori kujdestar nga PTHP Kumanovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *