Dimitar Kovaçevski pati një takim të shkurtër me presidentin amerikan Xho Bajdenin

Lajme Maqedoni

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot në margjinat e Samitit të NATO-s në Uillnus pati një takim të shkurtër me presidentin amerikan Xho Bajdenin.

“Takimi me presidentin e SHBA-së Xho Bajdenin, në Samitin e NATO-s, ishte një mundësi për të biseduar shkurt  për rëndësinë e integrimit evropian dhe euroatlantik të Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor si një nga parakushtet për sigurimin e paqes. stabilitetit, sigurisë dhe prosperitetir të rajonit”, ka shkruar Kovaçevski në Fejsbuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *