VMRO-DPMNE: Destruktive, Arsovska menjëherë të japë dorëheqje

Lajme Maqedoni

Nga VMRO-DPMNE kanë reaguar ndaj Arsovskës për situatën me mbeturinat duke e quajtur kriminale deri në kockë.

”Paaftësia e Arsovskës ishte kërcënim për infektim masiv në Shkup, kryetarët nga VMRO-DPMNE pastronin mbeturinat.

Në Shkup prej ditësh nuk mblidhen mbeturina për shkak të paaftësisë së Arsovskës dhe pushtetit të qytetit.

Dje, gjatë mbrëmjes dhe natës vonë, ekipet e formuara nga kryetarët e VMRO-DPMNE-së me ekipe dhe makineri nga qytetet e brendshme kanë ndihmuar në pastrimin e një pjese të konsiderueshme të mbeturinave të grumbulluara me ditë të tëra në rrugë.

Por paaftësia dhe primitivizmi i Arsovskës nuk ka kufi, dhe kjo u pa kur drejtori i saj në NP Drisla refuzoi të pranonte mbeturinat e marra me kamionë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *