Pagat në sektorin publik në shtator do të rriten për 10 %, marrëveshje me Sindikatën

Lajme Maqedoni

Sindikatat dhe Qeveria sot arritën marrëveshje për rritjen e pagave dhe për metodologjinë për rritjen e pagave në sektorin publik. Pagat në sektorin publik nga 1 shtatori do të rriten për 10 për qind, ndërsa të punësuarit do të marrin 10.000 denarë K-15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *