Një i punësuar në Higjienën Komunale në Shkup është rrahur nga kolegët

Lajme Maqedoni

Një I punësuar në Higjienën Komunale në Shkup është rrahur nga kolegët e tij , pasi ka dalë të pastrojë qytetin. Kjo ka ndodhur në orët e vona, pasi kamionët kanë dalë nga drejtoria. Nga MPB-ja paralajmërojnë se do të ketë padi penale për dhunë për të gjithë që kanë marrë pjesë në këtë ngjarje.

Me ndihmën e kamerave dhe dëshmitë e punëtrorit që kanë rahur do të zbulohen të gjithë ata që kanë marrë pjesë në këtë aktë dhune.

 

Arsyeja se pse është rrahur punëtori I ndërmarrjes Higjiena Komunale është se ka dalë në punë dhe nuk I është përgjigjurë protestës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *