Nga e mërkura temperaturat pritet të arrijnë në 40 gradë

Lajme Maqedoni

Nën ndikimin e një vale të ngrohtë, pason një periudhë e motit stabil dhe shumë të ngrohtë me rritje të temperaturës.

Nga e mërkura temperatura në pjesën më të madhe të Maqedonisë së Veriut do të jetë mbi 35 gradë, ndërsa në disa vende do të tejkalojë edhe 40 gradë dhe do të jetë niveli aktiv portokalli në rrezik nga temperaturat e larta, informojnë nga DPHM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *