(FOTO) Arsovska feston fitoren, mundëm strukturat mafijoze bashkë me mbeturinat politike

Lajme Maqedoni

“Shkupi pastrohet nga mbeturinat. Ekipet e Higjienës Komunale janë në terren, gjendja në ndërrmarrje po stabilizohet”, shkruan kryetarja e Shkupit, Daniela Arsovska.

Arsovska shkruan në Facebookin e saj: “Arritëm edhe një fitore me qëllim mbrojtjen e interesit publik të shkupjanëve. Nuk lejuam dhe nuk do të lejojmë që strukturat mafijoze bashkë me mbeturinat politike të dëmtojnë interesat e qytetarëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *