Mickoski në mbrojtje të ish “shefave” të korruptuar të VMRO-së, premton përkrahje për Mile Janakievskin

Lajme Maqedoni

Pas gjithë asaj që dëgjuam për Mile Janakievskin nga afera e Përgjimeve, për Mickovskin, burgosja e tij konsiderohet si padrejtësi.

Qasja ndaj korrupcionit nga opozita maqedonase, është subjective, Miskovski nuk u prononcua kurrë për korrupcionin e qeverisë së VMRO-DPMNE-së.

Burgosjen e Mile Janakievskit, lideri i VMRO-DPMNE-së, Mickovski e konsideronë si një përpjekje të qeverisë LSDM – BDI, për të tërhequr vëmendjen e opinionit nga aferat korruptive të qeverisë aktuale.

“Përkrahja ime për familjen e Janakievskit është absolute. Unë e di se Mile Janakievski është I fortë edhe do të qëndrojë edhe përkundër torturës që I bëhet familjes së tijë dhe gjithë familjeve tjera që u bëhet nga qeveria kriminale LSDM-BDI”, deklaroi Mickoski.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *