EVN ndërpret rrymën banorëve të fshatit Sllupçan të Likovës

Lajme Maqedoni

Situatë e tensionuar në Sllupçan të Likovës. EVN ndërpret rrymën, banorët në protestë dhe bllokojnë rrugën regjionale që lidh me Kumanovën!

Përplasja mes EVN-së dhe banorëve të fshatit Sllupçan është për shkak se kompania dëshiron të nxjerrë orëmatësit jashtë shtëpive me pretekstin për të evituar vjedhjen e rrymës, ndërsa banorët e kundërshtojnë një gjë të tillë./KlanMacedonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *