Ahmeti, dorën në “zemër” për mikëpritjen dhe bashkëpunimin me degën e Çairit

Lajme Maqedoni

Ali Ahmeti Falënderon për mikëpritjen e ngrohtë dhe masovike të Bashkimit Demokratik për Integrim në degën e Çairit.

“Bashkë kemi kaluar dy dekada veprimtari të suksesshme me misione jetike të përmbushura për barazi dhe jetë më cilësore, bashkë më gëzon fakti që jemi të gatshëm të vazhdojmë të shkruajmë kapitujt e rinj të ardhmërisë europiane.Përbërjes së re të degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Çair në krye me kryetarin e saj, Bekim Neziri, i urova suksese në misionin për të qenë në shërbim efikas ndaj qytetarëve të Çairit”, thuhet në faliminerimin e z, Ahmeti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *