Shërbimi rus i sigurimit kumtoi se ka parandaluar tentim ukrainas për atentat ndaj guvernatorit të Krimesë

Bota Lajme
  • Shërbimi rus i sigurimit (FSB) sot kumtoi se ka parandaluar tentim për atentat ndaj guvernatorit të krimesë të emëruar nga Moska dhe i akuzoi shërbimet ukrainase të sigurisë se planifikojnë të vendosin bombë në automobilin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *