Një nënë 39 vjecare nga Shkupi, pas lindjes së foshnjës është hedhur nga dritarja e spitalit

Lajme Maqedoni

Një nënë 39 vjecare nga Shkupi, pas lindjes së foshnjës është hedhur nga dritarja e katit të parë në Klinikën e Gjenekologjisë në kompleksin klinik “Nënën Tereza”.

Për aftë të mirë pacientja ka arritur të mbijetojë dhe është dërguar në klinikën Kiril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *