Jovanovska: Lehona e cila mbrëmë tentoi të vetëvritet është në gjendje kritike

Lajme Maqedoni

Lehona tridhjetë e nëntë vjeçarje, e cila mbrëmë tentoi të bëjë vetëvrasje duke u hedhur nga kati i parë i Klinikës së Gjinekologjisë, ndodhet në gjendje shumë kritike në terapi intensive, informoi drejtoresha e KGJO-së, dr. Viktorija Jovanovska.

Sipas drejtoreshës, pacientja nuk shfaq problem të theksuara psikologjike, ajo ka refuzuar që ti jep gji fëmijës që nuk është hera e prë.

Jovanovska thotë së një në 10 të fenra të poasalindura shfqaen problem dhe rëndesa psikologjike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *