Ahmeti ka kërkuar që hetimet të fillojnë nga ai i pari, deri te drejtori i fundit i BDI-së

Lajme Maqedoni Uncategorized

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, pas zgjedhjeve partiake të ditës së sotme ka dhënë edhe një deklaratë për shtyp. I pyetur për hetimet e funksionarëve të BDI-së, tha se ai ka kërkuar që hetimet të fillojnë nga ai i pari, deri te drejtori i fundit i BDI-së.

“Kjo kërkesë është bërë Prokurorisë Speciale, zonjës Katica Janeva, dhe kryeprokurorit të cilit jam ulur dhe i kam thënë se votën time do e kesh në parlament nëse ti hap hetim për të gjithë funksionarët e BDI-së, nga unë deri tek funksionari i nivelit më të ulët”, tha Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *