Vërshohen hapsirat intervente të Kardiologjisë në spitalin e Shkupit

Lajme Maqedoni

Në klinikën e Kardiologjisë janë vërshuar hapsirat e podrumeve, ku janë sallat e intervenimeve, pas stuhisë dhe motit të keq me reshje shiu që kaploi Shkupin pasditen e sotme, ka bërë të ditur Qendra për menaxhim me Kriza,

Nga kjo qendër thonë se uji I grumbulluar tek Tineks në rrugën Anton Popov, duke vështirsuar komunikacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *