Qytetarët druajn nga keqpërdoimet e mundshme, qeveria do intervenojë nëse duhet

Lajme Maqedoni

Inflacioni dyshifrorë në Maqedoninë e Veriut është I lartë, rrogët u rritën shumë pak dhe aspak me rritmin e rritjes së cmimeve.

Qytetarët kanë frikë nga rritjet e mëtejshme të produkteve ushqimore.

Nga Ministria e Ekonomisë, thonë se e ndjekin situatën në treg dhe në berza dhe nëse ka nevojë do të ndërmeren vendime të reja.

“Duke pasur pasur parasyshë se në treg ka një stabilizim të cmimeev të produkteve vendore që janë rezultat I stabilizimit të cmimeve në berzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *