TVSH-ja mbi rrymën elektrike do të rritet 18%, ata që do harxhojnë më pak do kenë cmime më të ulta

Lajme Maqedoni

Qeveria nuk do të tërhiqet nga qëllimi që TVSH-ja në faturat e rrymës elektrike për amvisëritë dhe harxhuesit e vegjël në tregun rregullatorë të rritet nga 10 – 18 % nga 1 korriku.

“Ata që harxhojnë më pak do të kenë cmime më të ulta. Qeveria ka dhënë rekomandime dhe duhet ta dimë se vepron në dy drejtime njëra si bartës I politikave dhe drejtimi tjetër si pronarë I ESM-së”, tha Fatmir Besimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *