Sindikata dhe qeveria vazhdojnë me qëndrimet e tyre per pagat

Lajme Maqedoni

Sipas sindikalistëve, ka zhvendosje nga “pika e vdekur”, ndërsa sipas zyrtarëve të qeverisë, është bërë përparim i dukshëm në negociatat. Seanca e KES vazhdon të hënën.

“Ka zhvendosje nga “pika e vdekur”, por ne nuk shmangemi nga kërkesat tona. Ajo që u ofrua nuk ishte e pranueshme për ne. Do të shohim të hënën nëse do të ketë matematikë të re nga Qeveria”, tha kryetari i Sindikatës së AOGJSHQ-së Tërpe Deanoski pas seancës së djeshme të Këshillit Ekonomiko-Social.

Sipas tij, rritje nga ana e Qeverisë nuk ishte ofruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *