MPB: Ish kryetari Todoroviç dyshohet për pastrim parash

Lajme Maqedoni

Sipas burimeve nga hetimi, arrestimi ka ndodhur në lidhje me ndërtimin e urës Oko, e cila është pjesë e projektit “Shkupi 2014”, për të cilën gjykata një muaj më parë ka dhënë një vendim të formës së prerë se nuk ka pasur krim, pasi të cilin ish-ministrja e Kulturës, Beti Kançevska Milevska, u lirua plotësisht nga akuza.

Arrestimi i Todoroviqit, i cili është pronar i një prej kompanive më të pasura maqedonase, Tinex dhe Zdraev, i cili është i lidhur me hotelin e Selanikut në qendër të Shkupit, është për shkak të dyshimit për pastrim parash gjatë blerjes së pajisjeve për urën “Oko”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *