Trençevska: Kemi përparim, jemi në rrugë të mirë për të vendosur barazinë gjinore në vend

Lajme Maqedoni

Kemi përparim, jemi në rrugë të mbarë për vendosjen e barazisë gjinore në vend. Këtë, ndër të tjera, e theksoi sot ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska, në promovimin e Indeksit të Barazisë Gjinore në Maqedoninë e Veriut 2022, organizuar nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale me mbështetjen e Zyrës së „UN Woman“ në Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *