Për katër muaj mbi 500.000 vizitorë në Maqedoninë e Veriut

Lajme Maqedoni

Të rinjtë zbulojnë vendet e bukura të vendit në rrjetin social tiktok

Dy vizitore nga Polonia, në rrjetin social TikTok kishin kërkuar video me vendet më të bukura për t`u vizituar.

E në destinacionet e sugjeruara është shfaqur një video me vendet më të bukura të Maqedonisë së Veriut, njofton KlanM.

Kjo ka bërë që të ndalojnë në Kanjonin e Matkës dhe të shijojnë bukurinë që ofron ky destinacion.

“Kemi shkuar më parë në Ohër, në Dubrovnik në Kroaci, në Podgoricë kështu që jemi në një udhëtim tani. Kontrollova në internet, në tiktok dhe është vërtet e bukur, ne jemi nga Polonia”, thotë një vizitor nga Polonia.

E përveç këtyre turistëve, vetëm në katër mujorin e parë të këtij viti, sic njofton KlanM, vendin tonë e kanë vizituar 133,097 turistë të huaj dhe janë realizuar mbi 245,734 akomodime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *