Komisioni për Antikorrupsion u përgjigjet akuzave ta Grubit

Lajme Maqedoni

Antikorrupsioni nuk ka kapacitet të vozitet me vetura luksoze për qëllime private, të keqpërdorë hapsirat hstetërore, të shfrytëzojë reprezentacione dhe kartela pagesore dhe as të hazdiset me paratë shtetërore, në këtë mënyrë Komisioni shtëtërorë për Antikorrupsion I përgjigjet, zëvendëskryeministrit, Artan Grubit pas akuzave të tijë se kjo përbërje e këtij komisioni nuk ka kapacitet.

“ Ky komision është institucion I pavarur me kompetenva për të vepruar për lëndët për emrime të funksionarëve. Kualifikimet nga funksionar I lartë shtetërorë I cili edhe vetë ka lëndë të hapur është presion ndaj Komisionit”, thonë nga Komisioni Shtetërorë për Antikorrupcion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *