Serbët protestojnë në Graçanicë, Policia mbyll rrugën kryesore

Bota Lajme

Policia e Kosovës njoftoi që rruga kryesore në Graçanicë nuk do të jetë e kalueshme për shkak të protestës së paralajmëruar në orën 11:30, ndërsa trafiku do të ridrejtohet për automjetet që qarkullojnë nga Prishtina në Gjilan dhe anasjelltas.

Policia u ka bërë thirrje qytetarëve që përgjatë kohës sa do të zgjasë protesta, t’i shfrytëzojnë rrugët alternative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *