Qeveria morri Thaçin nga lista e zeze, për të shpëtuar, Boshkovski i angazhuar në investime, pse pengon Ramiz Merko?

Lajme Maqedoni Uncategorized

Me vendosjes së Ramiz Merkos në listën e zezë amerikane, Kovacevski, përfitoi personin e tretë që është pjesë e qeverisë dheb I cili për shkak të veprave të tijë ështën në listën e zezë të Departamentit Amerikan të shtetit.
Thaci është është deputet I shumicës qeveritare, boshkovski me vite angazhohet për të sjellë investime.
Boshkovski dhe Menduh Thaci u vendosën në listën e zezë kur ishin jashtë qeverisë, kur nuk kishin ingirenca, thotë Nikollovski.

Deri më tani qeverisë nuk I ka penguar lista e zezë amerikane , ndërsa tani ka filluar ti pengojë Ramiza Merko.
Kovacevski tha se të ndodhesha uën në listën e zezë amerikane do ta konsideroja si humbje më të madhe në jetën time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *