Për shkak motit të keq aeroplane i kompanisë Vizzer i linjës Malmme – Ohër, ka ateruar në Tiranë

Lajme Maqedoni

Moti I keq që përfshiu qytetin e Ohrit, me stuhi dhe breshër ka shkaktuar probleme edhe ne komunikacionin e rrgullt ajërorë.
Avioni I kompanisë Vizzer, që ishte nisur nga Mallme nuk ka mundur të aterojë në Ohër dhe ka zbritur në aroportin e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *