Një stuhi e fortë e shoqëruar me reshje intensive shiu dhe breshër rreth mesditës ka goditur Ohrin

Lajme Maqedoni

Një stuhi e fortë e shoqëruar me reshje intensive shiu dhe breshër rreth mesditës ka goditur Ohrin dhe rrethinën. Në momente, breshëri kishte madhësinë e një arre, gjë që shkaktonte dëme, veçanërisht në pemë dhe të mbjella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *