Struga shënon fillimin e sezonit turistik, këtë vitë me ndryshe, duke promovuar punë (Foto)

Lajme Maqedoni

Struga shënon zyrtarisht fillimin e sezonit turistik, ketë vit me angazhimin e komunës në punët përgatitore si rregullimi dhe mirëmbajtja e hapsirave të gjelbërta.

Vëndosja e Kryetarit të Srugës, Ramiz Merko në lsitën e zez të Deparatmentit Amerikan të Shtetit, pasqyronë fillimin e sezonit turistik në një dimension tjetër. Punë dhe angazhim për rregullimin e hapsirave të gjelbërta dhe mbjelljen e luleve, dicka e pazakont krahasuar me manifestimet e viteve të kaluara me rastin e ditës së liqenit të Ohrit, që shënon edhe fillimin e sezonit turistik.

Nxjerja e punëtorëve të ndërmarrjes komunale në hapsirat e gjelberta të lënë pas dore, pikërisht në ditën e fillimit të sezonit turistik, konsiderohet një marketing I vonuar nga qytetaret.

Ndërkohë komuna thotë se, “Struga është e përgatitur për fillimin e sezonit turistik, kurse nga ana e Komunës së Strugës janë ndërmarrë të gjitha masat për një sezon tjetër të suksesshëm turisik, ku mysafirët nga vendi jonë dhe nga jashtë do të mund të kënaqen në plazhet me rërë dhe me ofertat që i ofron qyteti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *