Mbi 4.5 milionë euro janë paraparë për rikonstruksione në 50 objekte shkollore

Lajme Maqedoni

Ministria e Arsimit dhe Shkencës po intensifikon aktivitetet ndërtimore gjatë pushimeve verore të nxënësve, me qëllim të përmbledhjes së më shumë investimeve infrastrukturore që do të nënkuptojnë përmirësimin e kushteve në shkollat fillore dhe të mesme në vitin e ri shkollor. Me buxhet mbi 4.5 milionë euro janë paraparë aktivitete rekonstruktive në 50 objekte shkollore në disa komuna në mbarë vendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *