Gjendet granatë dore në Kalanë e Tetovës

Lajme Maqedoni

Tridhjetë e gjashtë vjeçari L.J. nga Tetova, dje (21-qershor) në ora 12:55 në SPB-Tetovë ka raportuar se në arën e tij në lokalitetin Kalaja e Tetovës ku ishte duke kryer punë të caktuara, ka gjetur një granatë dore, të dukshëm e korozuar.

Është kryer kontrolli, ndërsa bomba është ngritur dhe transportuar nga një përfaqësues i Drejtorisë së Mbrojtjes dhe Shpëtimit i cili ka konstatuar se bëhet fjalë për granatë ddore të prodhimit kinez” – thuhet në kumtesën e SPB-Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *