Shaqiri pa përgjigje për Merkon, partia do të dal me qëndrim zyrtarë

Lajme Maqedoni

Ministri i Arsimit dhe Shkencës dhe zyrtar i lartë i Bashkimit Demokratik për Integrim, Jeton Shaqiri ka theksuar se BDI është parti politike, e cila gjithmonë ka qenë për veting të të gjithë zyrtarëve. Ai i është përgjigjur pyetjes së një gazetari lidhur me shpalljen e djeshme të kryetarit të Komunës së Strugës, Ramiz Merko, si person i padëshiruar për hyrje në SHBA.

Shaqiri u përgjigjë se kjo nuk është nga sfera e arsimit. Ai njoftoi se BDI do të ketë do të ketë qëndrim zyrtarë, ndërsa për cështje politike tti drejtohen partisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *